CASA MARIO SIBIU

Despre noi

Casa Mario este o proprietate din centrul Sibiului, la 300 de metri de Piaţa Mare. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi de mare viteză. În faţa clădirii există locuri de parcare disponibile la un cost suplimentar.

Camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Acestea au aparat de cafea şi cană fierbător. Toate camerele au baie privată.  La cererea clientului permitem accesul cu animale de companie.

Proprietatea pune la dispoziţie o bucătărie comună care include masă de sufragerie, cuptor cu microunde, aparat de cafea, plită şi aparat de ceai. La cerere se oferă un fier de călcat şi un laptop.

În vecinătate se găsesc diverse restaurante, puburi, magazine şi bancomate. Piaţa Mică este la 400 de metri de Casa Mario, iar Podul Minciunilor este la 500 de metri de proprietate. Aeroportul Sibiu este situat la 4 km.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sibiu, conform comentariilor independente.

Vorbim limba dumneavoastră!

Vă rugăm să reţineţi că proprietatea nu are recepţie. Oaspeţii sunt rugaţi să contacteze proprietatea cu cel puţin 30 minute înainte de sosire, pentru pregătirea formalităţilor de check-in.

Vă rugăm să reţineţi că proprietatea emite bonuri fiscale si facturi. Vă rugăm să transmiteţi în avans la Casa Mario ora estimată a sosirii dumneavoastră. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării. Pentru a securiza rezervarea se solicită un depozit prin transfer bancar. Proprietatea vă va contacta după efectuarea rezervării pentru a vă transmite instrucţiuni bancare.

Clienții apreciază proprietatea deoarece…

Situată chiar în centrul inimioaraorașului Sibiu, această proprietate are un scor de locație excelent de 9,8

wifi-icon WiFi gratuit

Locuri de interes:

piata mare Piata Mare
muzeu Muzeul Naţional Brukenthal (250m)

motive să ne alegeţi

prețuri avantajoase

Preţuri mici, fără comisioane de rezervare.

 animale de companie

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

 parcare

Este posibilă parcarea publică la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare) şi costă 0,50 EUR pe zi.

 servicii incluse

La cerere se poate obţine copiator / fier de călcat.